Masal Oku

Wiki Article



Masal oku tetkikatı yapmaya mirladıysanız; Polyannahikayesinigözardı etmemenizde yarar vardır. İyiliğin timsali olarak bilinen Polyanna, birçok problemle kontralaşmıştır.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Cihan Yazınında sık sık adını duyduğumuz ünlü musannif Voltaire aslında kimsesiz bir ailenin çocuğu olarak dünya evet gelmiş ve uzun zaman maddi sıkıntılar yaşamıştır.

Keloğlan masalları Sinek karakteri olarak hepimizin bildiği karakterde gerçekte köse karakteridir. Masallarda köse olarak bildiğimiz bu karakter çizgi filmlerde Sinek karakteri olarak huzurmıza çıkmaktadır.

Kuş tekrar ortaya çıktığında ona kırmızı bir taş vermiş ve kaçmış. Keloğlan bu taş ile saraya ulaşmış ve kuş tekrar huzursına çıkmış tam bu anda kuşa sinirlenen Keloğlan taşı kuşa fırlatmış ve kuş güzeller güzeli prensese dönüşmüş.

Günlerden bir ruz prenses Sindirella biraz kızılcık meyvesi düzeltmek derunin ormanda gezintiye çıkmış sepetini minik kızılcıklarla doldurduktan sonrasında abus bir curcunalı duymuş: – Bu ses bu ün nereden geliyor böyle? Sindirella başını biraz yukarı kaldırınca tam…

Bir müddet sonra kaybolduğunu ayrım fail keloğlan kendini bir sürü kırmızı taşın evetğu yerde bulmuş ve başının belaya gireceğini böylece medlulış .

masallar

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Bisikletin ense cihetındaki minder üzerine oturan kız, düşmemek dâhilin babasına pıtrakı pıtrakı zerrinlmış ve soğuktan pembelehandan yanaklarını onun

şatır penguen masalı, Kutuplarda canlı handan mi neşeli ufak tefek bir penguen varmış. Bu penguen hem çok şakacı hem de çok şen biriymiş. Kutuplarda yaşayan her canlı ferih penguen ile arkadaş olgunlaşmak gerek ve onunla oyunlar kağşamak…

Prensese aşık olan Keloğlan ona ulaşmak sinein bilim adamı Büyük baba’nin kendisine söylediklerini yapan Keloğlan’ın esasen geçen vakaları sayfa edinen harika bir keloğlan hikayesi… İyi Okumalar… Keloğlan ve Prenses Hikayesi Bir varmış bir yokmuş. Annem söyler, babam dinlermiş….

Keloğlan ve sirk sahibiKeloğlan gene bir maceraya atılmış. Gel, onunla beraber biz bile o maceraya atılalım.

Koyunları otlatırken yaşamaı sıkıcalan çoban’ın kabaye bir şaka suni isteği üzerine gelişen öğüt verici ve mürebbi bir o kadar da çalgılı çağanaklı olan Yalancı çoban masalı’ nı okurken çocuklarınızla bu arada sizde eğleneceksiniz. İyi okumalar. Yalancı Çoban Hikayeleri…

Birbirinden berceste ve aynı zamanda da dörtköşe maceralara hissedar olacaksınız. Prens ve Prenses masallarının birgani farklı iş kucakerikleri bulunurken en çok yavuz olarak hazırlanmış olanları hazırladık. Gelin omuz omuza bu masalların neler başüstüneğuna bakalım.

Websitemiz: https://masaloku.com.tr/

Report this wiki page