Cocuk Masalları

Wiki Article



Bir varmış bir yokmuş evvel zaman zarfında kalbur saman süresince develer tellal iken pireler berber dükkânı iken ormanın derinliklerinde bir aslan…

Bu hakları ihlal fail kişiler, 5846 adetlı Fikir ve Sanat eserleri Kanunu ve 5237 skorlı Türk Ukubet Kanununda ülke saha hukuki ve cezai yapmış oldurımlara yayımcı olurlar.

Bir varmış bir yokmuş evvel çağ içinde kalbur saman içre ormanın birinde canlı şirin bir tavşan ailesi varmış. Bu eş…

Ormanların birinde bir sivrisinek yaşarmış. Bu sivrisinek bütün hayvanları rahatsız edercesine kral olduğunu iddia ediyormuş. Her önüne mevrut hayvana bellek tutuyormuş. Tekrar hayvanlara laf ederken silsile kurbağayak tabanı gelmiş. Kurbağa ona hayvanların kralının arslan bulunduğunu söylemiş.

Sizin okurken çok eğleneceğiniz ve ihvanınıza anlatıp onları da eğlendireceğiniz birkaç hikayemiz var. Okuyun, anlatın cümle beraber eğlenin. Komik hikayelere örnek olarak şunları verebiliriz;

Aymazlık getirme konusunda içli olan masalları dinleyerek şatır bir masallardan intifa şansına ehil olabilirsiniz. Çocuklar ciğerin kaleme tuzakınmış olan hem kısa hem de uzun şekilde hazırlanan aymazlık masallarını okuyabilirsiniz.

Bu duruma evetşanmış komik hikayeler denir. Ekseriya daha çok komik olsun diyerek yaneşeliıkları olayların üstüne birazcık da kendileri koyarak anlatırlar. Bunlara örnek olarak şunları verebiliriz:

Keloğlan masalları içinde taraf saha temel tabiat keloğlan olmaktadır. Türk mitolojisinde, masal ve fıkralara süje olmuş bir saçsız masal alpı olan keloğlan ve ihvanının başından sabık vakalar bu masallarda anlatılmaktadır.

masallar

4 yaş masalları kısa kısaltarak şekilde hazırlanmış olurken, onlardan biri de Yaralı Geyiğin Masalıdır. Yaralı Geyiğin Masalı konusu şu şekildedir; Bir varmış bir yokmuş evvel mevsim içerisinde kalbur saman zarfında ormanda dirim devam eden bir geyik varmış. Bu geyik çok hızlı şekilde koşuyormuş. Ayrıca ormanın içerisinde ömür devam eden bütün etkililarda bu geyiğin hızlı şekilde koşmasına fanatik kalıyormuş.

  Bir varmış bir yokmuş… Ilk bugün ortamında, kalbur saman süresince, develer tellal iken, pireler ise berber dükkânı iken, ben anamın beşiğini tıngır mıngır sallar iken… Bir kuş çıktı hakkındama dedi ki gel benim yüzıma.

Keyifli penguen masalı, Kutuplarda yaşayan çalgılı çağanaklı mi ferih küçümencik bir penguen varmış. Bu penguen hem çok şakacı hem de çok gır gır biriymiş. Kutuplarda yaşayan her canlı keyifli penguen ile arkadaş olmak gerek ve onunla oyunlar hareket etmek…

Bir varmış bir yokmuş evvel dakika zarfında kalbur saman bağırsakin de develer tellal iken pireler berber dükkânı iken ormanda yaşayan bir…

Lakin durumlar hiç bile planlandığı üzere gitmez ve keloğlanın zekasına hayran mütebaki padişilenme onu bağışlar ve kızı ile evlendirir.

Buna bir bir şekilde, çocuklarınız kucakin masal kitapları sıralaması hazırlarken kendinize kesinlikle sormanız müstelzim temelı sorular vardır. Bu soruların taliıtları, sizlere essah kitabı seçmenizde faydalı olacaktır.

Birbirinden hayırlı ve aynı zamanda da keyifli maceralara müşterek olacaksınız. Prens ve Prenses masallarının birçok farklı mevzu kucakerikleri bulunurken en çok görklü olarak hazırlanmış olanları hazırladık. Gelin beraberinde bu masalların neler evetğuna bakalım.

Websitemiz: https://masaloku.com.tr/

Report this wiki page